Lifestyle

Zemërpikon, lulja që shëron zemrat dhe mendjet

Zemërpikon, lulja që shëron zemrat dhe mendjet

Lulja zemërpikon është shembulli më i mirë i bimëve apo luleve që reflektojnë vlerat dhe karakteristikat e tyre.

AgroWeb.org ju tregon se kjo lule ka formën e zemrës në pjesën e poshtme të së cilës varet një pikë loti. Kjo lule zemërthyer në fakt është më e komplikuar. Po ta shikosh nga afër do të shikosh që të gjjitha këto lule formojnë një gjerdan zemrash që lotojnë.