Lifestyle

“Fashionista” me format e imazh tjetër

“Fashionista” me format e imazh tjetër

Magazina televizive dedikuar modës rikthehet në ekranin e Kohavisionit me sezonin e ri.

Pas një shkëputjeje, “Fashionista” vjen me format dhe imazh tjetër duke sjellë informacione dhe materiale për zhvillimet në fushën e modës në vend dhe trendët që sjellin disenjatorët dhe evenimentet më të rëndësishme në botë.