Lifestyle

WMO: Viti 2019 ishte viti i dytë më i ngrohtë në histori

Foto: Reuters
 

Viti i kaluar ishte më viti i dytë më i ngrohtë në Tokë që kur kanë nisur mbajtjet e shënimeve, dhe bota duhet të përgatitet për mot edhe më ekstrem që do të çojnë në ngjarje sikurse djegiet e pyjeve që po ndodhin në Australi, ka thënë Organizata Botërore e Meteorologjisë (WMO).

WMO, me bazë në Gjenevë, ka kombinuar disa të dhëna, përfshirë dy nga administrata hapësinore amerikane NASA dhe Zyra e Meteorologjisë Britanike.