Lifestyle

Gjumi i keq dëmton më së shumti meshkujt

 

Vitet e fundit ka pasur një numër në rritje studimesh që adresohen gjumit, mirëqenies së gjumit dhe efekteve negative të gjumit të pamjaftueshëm.

Tani një studim nga Universiteti i Uppsala në Suedi ka zbuluar se gjumi i një nate mund të dëmtojë ndjeshëm trupin tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për burrat.