Lifestyle

Lidhja mes artritit dhe depresionit

Lidhja mes artritit dhe depresionit

Kockat përbëhen nga 31% ujë e megjithatë konsiderohen si ndër pjesët më të forta të të gjithë trupit.

Gjithsesi këto dy fakte nuk i bëjnë ato imune ndaj problemeve, madje në shumë raste janë një problem shumë shqetësues.