Lifestyle

Katër arsye bindëse për të pirë çdo ditë qumësht bananesh

Katër arsye bindëse për të pirë çdo ditë qumësht bananesh

Një nga alternativat e qumështit të lopës, i cili mund të përgatitet thjesht në shtëpi, është qumështi i bananes.

Nëse keni një tufë bananesh në shtëpi mund t’i shndërroni ato në qumësht dhe mund ta shtoni në tasin tuaj të tërshërës, në smoothie dhe në filxhanin e kafesë.