Lifestyle

Si t’i lehtësoni dhimbjet në fyt

Si t’i lehtësoni dhimbjet në fyt

Gjatë ditëve të ftohta, të gjithë përballemi me dhimbje të fytit.

Në vend që të marrim ilaçe që zvogëlojnë imunitetin natyror të trupit, bëni një ilaç efektiv në shtëpi që është shumë i lehtë dhe i shpejtë për tu përgatitur, transmeton televizioni publik.