Lifestyle

Simptomat e heshtura të diabetit që nuk duhet injoruar

Simptomat e heshtura të diabetit që nuk duhet injoruar

Sot është Dita Botërore e Diabetit, kështu që kjo është një tjetër mundësi për të kujtuar simptomat që tregojnë se niveli juaj i sheqerit në gjak mund të jetë shumë i lartë.

Ka simptoma të shumta që mund të tregojnë sheqer të ngritur në gjak, dhe ju mund të lexoni më poshtë cilat janë shenjat e heshtura të kësaj sëmundje, transmeton kp.