Lifestyle

Aktiviteti fizik ul rrezikun e zhvillimit të demencës

Aktiviteti fizik ul rrezikun e zhvillimit të demencës

Demenca është një gjendje neurologjike progresive shqetësuese për personin e prekur dhe të dashurit e tij.

Për fat të mirë, bërja e ndryshimeve pozitive në stilin e jetës mund të zvogëlojë rrezikun e zhvillimit të gjendjes së trurit dhe të ngadalësojë shfaqjen e simptomave, dhe provat tregojnë për një aktivitet të veçantë.