Lifestyle

Marramendja dhe sëmundja e veshit të mesëm

Marramendja dhe sëmundja e veshit të mesëm

Kur flasim për problem të veshit të brendshëm, marramendja vjen kryesisht në moshën 40-60 vjeç.

Marramendja, e njohur ndryshe si vertigo është ndjesia humbjes së ekuilibrit ose çrregullimit të orientimit në hapësirë. Ndjesia e trullosjes me raste është e zakonshme. Njerëz të ndryshëm mund të përjetojnë ndjesi të lehta të marramendjes. Por, nëse marramendja ndodh shpesh, ju e humbisni ekuilibrin dhe mund edhe të rrëzoheni, ose keni dhe shqetësime të tjera, atëherë duhet të vizitoheni patjetër tek një mjek.