Lifestyle

Konsumimi i më shumë se 7 arrave në ditë shkakton dhimbje koke

Konsumimi i më shumë se 7 arrave në ditë shkakton dhimbje koke

Pse nuk duhet të konsumohen më shumë se 7 arra në ditë

Arrat janë shumë të shëndetshme për organizmin por nëse e teproni me to, do të përballeni me dhimbje koke, fryrje të stomakut dhe diarre.