Lifestyle

Aniston dhe Witherspoon zbulojnë sekretin e dukjes së tyre rinore

Aniston dhe Witherspoon zbulojnë sekretin e dukjes së tyre rinore

Shumë të famshme e mbajnë dukjen e tyre me trajtime të shtrenjta të lëkurës dhe madje me operacione.

Por aktoret e njohura të Hollywoodit, Jennifer Aniston dhe Reese Witherspoon, mbajnë vitalitetin dhe rininë e tyre me një qasje shumë të disiplinuar - agjërim.