Lifestyle

Shkencëtarët po hulumtojnë se si “lind” kanceri në mënyrë që ta luftojnë atë para lindjes

Foto: Instituti Francis Crick
 

Shkencëtarë britanikë e amerikanë po bashkohen për të bërë kërkime për fazat më të hershme të kancerit në tentim për të gjetur dhe trajtuar sëmundjen para se të shfaqet.

Ata planifikojnë të “lindin” kancerin në laborator për të parë saktësisht se si duket ai “në ditën e parë”.