Lifestyle

Çfarë ndodh kur trupit i mungon magnezi

Çfarë ndodh kur trupit i mungon magnezi

Shkencëtarët në Universitetin e Minesota, në punimin “Ushqimi si informacion - shembuj të rolit të ushqyesve që luajnë në organizëm”, zbulojnë se si lëndët ushqyese ndikojnë në organe të caktuara dhe u lejojnë atyre të kryejnë funksionin e tyre.

“Ka shumë më shumë lëndë ushqyese të përfshira në këto procese, këto janë disa nga ato kryesore”, thonë shkencëtarët.