Lifestyle

Gratë vuajnë më shumë nga depresioni sesa burrat

Gratë kanë dy herë më shumë të ngjarë të zhvillojnë depresion sesa burrat dhe mund të ndodhë në çdo kohë të jetës së tyre.

Disa lëkundje humori dhe ndjenja depresioni ndodhin me ndryshime normale hormonale. Por vetë ndryshimet hormonale nuk shkaktojnë depresion.