Lifestyle

Ujë me limon, kura më e mirë për të rënë në peshë

Ujë me limon, kura më e mirë për të rënë në peshë

Shumë njerëz dëshirojnë të bien nga pesha. Aktiviteti fizik, por edhe ushqyerja me ushqime që përmbajnë vitamina dhe fibra, mundësojnë që ju të bini nga pesha.

Studiuesit thonë që rënia nga pesha është e shëndetshme dhe nuk sjell pasoja në organizëm. Limoni konsiderohet si një nga aleatët më të mirë të njeriut për të rënë nga pesha. Është e rekomandueshme që limonin ta konsumoni çdo ditë jo vetëm për të rënë nga pesha,  por edhe për të larguar nga trupi juaj toksinat e tepërta.