Lifestyle

Shenjat e stresit kronik

Shenjat e stresit kronik
 

Nëse jeni nën stres kronik, trupi juaj është i ekspozuar ndaj niveleve të tepërta të hormonit të stresit dita ditës.

Stresi është një faktor kryesor rreziku për sëmundje të ndryshme, përfshirë çrregullimet e zemrës dhe gjakut, diabeti tip 2 dhe depresioni.