Lifestyle

Përfitimet shëndetësore të ujit të ngrohtë esëll në mëngjes

Përfitimet shëndetësore të ujit të ngrohtë esëll në mëngjes

Sapo zgjohemi në mëngjes, veprimi i parë që duhet të bëjmë është të pimë një gotë ujë, e nëse është i ngrohtë edhe më mirë.

Uji jo vetëm që është përbërësi kryesor i organizmit të njeriut, por merr pjesë dhe në të gjitha proceset jetike të metabolizmit.