Lifestyle

Simptomat për shkak të të cilave duhet të shkoni për kontroll te mjeku

Simptomat për shkak të të cilave duhet të shkoni për kontroll te mjeku
Foto: CNBC

Shpesh, kruajtja është vetëm kruajtje dhe dhimbja e muskujve është vetëm ajo.

Megjithatë, kur simptomat vazhdojnë për një kohë të gjatë ose filloni të vini re disa nga ato që ndodhin, trupi juaj mund të tregojë se diçka më serioze po ndodh.