Lifestyle

Çaji jo vetëm pihet

Çaji jo vetëm pihet

Çaji është më shumë se një pije e thjeshtë. Vetitë e tij dihen dhe përdoret dhe si një aleat i mirëqënies. Ajo që pak veta dinë në fakt, është se kjo bimë mund të shfrytëzohet në mijëra mënyra edhe në formatin bustinë.

Prej tij mund të krijohen kremëra, dhe produkte bukurie të çfarëdo lloji. Dhe jo vetëm. Gjithashtu mund të përgatiten ëmbëslira të frymëzimit oriental apo dhe parfume të ndryshme.