Lifestyle

Ambientalistët ndihmë DiCaprios për shpëtimin e Bajkalit

 

Uashington, 23 korrik – Ambientalistët rusë kanë ”pushtuar” llogarinë e Instagramit të aktorit të njohur Leonardo DiCaprio, i angazhuar për mbrojtjen e mjedisit, duke i kërkuar atij që të shpëtojë liqenin më të vjetër dhe më të thellë në botë, shkruan e përditshmja britanike ”The Guardian”.

“Levushka, ruaj Bajkalin tonë, ua kërkojmë vëllazërisht në emër të gjithë Rusisë”, lexohet në mesazhin ku ekologët e thërrasin yllin e kinemasë në versionin rus të emrit të tij.