Lifestyle

Bishtat e sallatës jeshile, “ilaç” për të fjetur mirë

 

Ju ka rastisur të shikoni një lëng të çuditshëm si qumësht që rrjedh kur ju prisni pjesën e bardhë të sallatës jeshile.

Duhet të dini se ky lëng qumështor, i cili është përbërë nga lateks dhe gjendet natyrisht tek sallata jeshile, nuk është aspak i dëmshëm por përkundrazi.