Lifestyle

Bliri ul presionin dhe pastron enët e gjakut

Bliri ul presionin dhe pastron enët e gjakut

Vetitë medicinale të blirit kanë qenë prej kohësh të njohura dhe për shkak të efektit qetësues.

Më shpesh është rekomanduar për probleme të vogla me gjumin dhe nervozizëm.