Lifestyle

Si të eliminoni njollat kafe të lëkurës

Si të eliminoni njollat kafe të lëkurës
 

Një nga mjetet natyrale që ndihmon në zbardhjen e njollave të errëta në lëkurë janë patatet. Ju mund të aplikoni lëng patatesh të ziera ose feta të hollë patateje në zonat e errëta të lëkurës. I lini për 10-15 minuta dhe më pas e shpëlani lëkurën me ujë të ngrohtë.

Nëse e aplikoni këtë çdo ditë, pas 7-8 ditësh do të vëreni ndryshimet e para.