Lifestyle

Arsyet pse ndiheni vazhdimisht të lodhur

Arsyet pse ndiheni vazhdimisht të lodhur
 

Simptomat e mungesës së vitaminës D përfshijnë ndjenjën e përgjumjes, dhimbje dhe lodhjes ekstreme.

Vitamina D është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të trupit, pasi ndihmon muskujt, eshtrat dhe dhëmbët e shëndetshëm. Ajo është e nevojshme të rregullojë sasinë e kalciumit dhe fosfatit në trup, transmeton ksp.