Lifestyle

E qara na ndihmon që të humbim peshë

Foto: Getty Images
 

Një person nxjerr mesatarisht rreth 624 litra lot gjatë gjithë jetës së tij, sipas shkencëtarëve. Por njerëzit shpesh preferojnë të ndrydhin emocionet e tyre dhe shpesh ndihen të turpëruar.

Emocionet mund të shihen si një mënyrë për të humbur peshën e tepërt dhe të gjitha ato litra lot, mund të bëhen të dobishëm. Të gjithë e dimë se jeta mund të na rezervojë momente të vështira për të gjetur një zgjidhje. Prandaj duam t’ju kujtojmë se ka gjithmonë dy anë të së njëjtës monedhë. Shkencëtarët shpjegojnë anën tjetër të lotëve, shkruan tch.