Lifestyle

Sipas raportit të Gallup-it, bota është e zemëruar dhe e stresuar

 

Njerëzit në mbarë botën janë duke u bërë më shumë të zemëruar, të stresuar dhe të brengosur, duke u bazuar në një studim të ri global.

Nga 150,000 njerëz të intervistuar në 140 vende, një e treta thonë se janë duke vuajtur nga stresi