Lifestyle

Më shumë se gjysma e shqiptarëve të stresuar

Më shumë se gjysma e shqiptarëve të stresuar
 

Shqipëria është një vend ku ka shumë probleme, që nga ato ekonomike dhe deri te siguria. Nisur nga ky fakt shqiptarët kanë shumë arsye për të qenë të stresuar.

Edhe raporti i fundit i Gallupit e ka nxjerrë Shqipërinë si një nga vendet ku niveli i stresit është i madh. Referuar rezultateve të anketës, 55 % e shqiptarëve përjetojnë stres të madh.