Lifestyle

Efektet shëruese nga kombinimi i mjaltit dhe kanellës

Foto: Ilustrim
 

Mjalti dhe kanella janë ndër ushqimet më të fuqishme dhe më të larmishme në natyrë, dhe kombinimi i tyre është një ilaç i jashtëzakonshëm për probleme të ndryshme shëndetësore.

Së bashku, kanella dhe mjalti kanë veti të forta antioksiduese, antimikrobike dhe antibakteriale, të cilat ndihmojnë në trajtimin e ftohjeve dhe gripit.