Lifestyle

Pesë këshilla për lëkurë të shëndetshme

 

Kujdesi ndaj lëkurës dhe kualiteti i shëndetshëm i jetës mund të ndihmojnë në vonimin e plakjes natyrale dhe parandalimin e problemeve të ndryshme të lëkurës.

Nëse dëshironi një lëkurë të shëndetshme atëherë filloni me këto pesë këshilla, transmeton kosovapress.