Lifestyle

Ushqimet që rrisin rrezikun nga sëmundjet vdekjeprurëse

Ushqimet që rrisin rrezikun nga sëmundjet vdekjeprurëse

Konsumi i ushqimeve të shpejta si hamburgerët dhe picat rrisin rrezikun nga sëmundjet vdekjeprurëse, shkruan Daily Mail.

Në një studim të fundit nga Universiteti Sorbonne i Parisit, i cili përfshinte 45,000 njerëz të moshës së mesme, është gjetur se konsumimi i shumë hamburgerëve, picave, biskotave dhe ëmbëlsirave mund të shkurtojnë jetën tuaj, transmeton KP.