Lifestyle

Ngrënia e hamburgerëve dhe picave mund të rrisin rrezikun e këtyre sëmundjeve

Ngrënia e hamburgerëve dhe picave mund të rrisin rrezikun e këtyre sëmundjeve

Nëse hani shumë hamburgerë, pica, biskota dhe ëmbëlsira mund të marrë disa vite nga jeta juaj, sipas studimeve të reja.

Një anketim i pothuajse 45 mijë njerëzve të moshës së mesme tregoi se vdekjet nga sëmundjet e zemrës, kanceri dhe sëmundjet e tjera ishin të lidhura me konsumimin e “ushqimeve të shpejta”.