Lifestyle

Kaona Duriqi, disenjatorja që ka sjellë një frymë unike të modës në Kosovë

Kaona Duriqi, disenjatorja që ka sjellë një frymë unike të modës në Kosovë

Duke u bazuar edhe në teoritë e përgjithshme psikologjike, ajo që vëmë re fillimisht te personi që kemi përballë është dukja, të cilën ekspertët e modës e përkthejnë në stil.

Gjatë viteve të fundit, kemi vënë re se dizajni dhe moda kanë lulëzuar në Kosovë, veçanërisht gjatë viteve të fundit, raporton “Express” i KTV-së.