Lifestyle

Autizmi mund të diagnostikohet me një test të thjeshtë dëgjimi që në lindje

Foto: Ilustrim
 

Një test jo-invaziv i dëgjimit mund të ndihmojë zbulimin e hershëm dhe diagnostikimin e autizmit, sipas hulumtimeve të reja.

Kjo do të mundësonte që trajtimet të fillojnë vite para se të zhvillohen simptomat.