Lifestyle

Disenjatori Festim Isufi sjell koleksionin e ri

 

Dizajnimi i veshjeve është kombinim i mendimeve, ideve dhe nxjerrjes në pah të diçkaje që do të tërheqë vëmendje.

Disenjatorët e modës japin kontribut të madh në zhvillimin e kësaj fushe, e cila tashmë është një industri e veçantë që është e shtrirë në mbarë botën, transmeton emisioni Express në KTV.