Lifestyle

Kafshët shtëpiake mbrojnë fëmijët nga alergjitë

Foto: Ilustrim
 

Sa më i madh kontakti me kafshët shtëpiake gjatë viteve të para të jetës, aq më të mbrojtur janë fëmijët nga alergjitë.

Kjo është vërtetuar nga studime të kryera nga universitetet suedeze, të cilat janë publikuar në revistat prestigjioze shkencore “Plus One” dhe britanikja “New Scientist”, transmeton KosovaPress.