Lifestyle

Ushqimet që kanë efekte pozitive në tru

Ushqimet që kanë efekte pozitive në tru
Foto: Ilustrim

Një ose dy porcione të spinaqit, maruleve dhe sallatës mund të rinovojnë trurin tuaj për 11 vjet dhe të parandalojnë demencën.

Një studim i fundit zbuloi se njerëzit që hanë të paktën një porcion të tillë çdo ditë, kanë një shkallë më të ulët të gabimit në testin e kujtesës dhe mendojnë më mirë se ata që kurrë ose rrallë nuk hanë perime.