Lifestyle

Lëvorja e portokallit pastron mushkëritë nga helmet e marra nga ajri i ndotur

Lëvorja e portokallit pastron mushkëritë nga helmet e marra nga ajri i ndotur

Lëvorja e portokallit është shumë e mirë për pastrimin e mushkërive nga helmet e marra nga ajri dhe substancat që shkaktojnë alergji.

Vlerat e rëndësishme të lëvores së portokallit