Lifestyle

Disa ushqime që ju ndihmojnë për problemet shëndetësore

Disa ushqime që ju ndihmojnë për problemet shëndetësore
 

Harrojini barnat. Më poshtë gjeni disa ushqime që ju ndihmojnë t’i luftoni disa nga dhimbjet dhe problemet shëndetësore më të shpeshta.

Dhimbje e muskujve- Qershitë, një grusht me këtë frut ose dy gota me lëng qershie në ditë, do të ndihmojnë që të zvogëloni dhimbjen e muskujve. Qershitë përmbajnë enzimë antiinflamatore si iboprofenot, por pa asnjë efekt anësor dhe efekt të kundërt në stomak dhe veshka.