Lifestyle

Kujdes nga disa ilaçet bimore, mund të jenë të rrezikshme për shëndetin

Kujdes nga disa ilaçet bimore, mund të jenë të rrezikshme për shëndetin
 

Medikamentet bimore përmbajnë kimikate, si dhe ilaçe konvencionale.

“Fakti që ato janë të natyrshme nuk do të thotë se ato nuk janë toksike dhe disa janë të rrezikshme për shëndetin”, thotë Edward Ernst, profesor i mjekësisë plotësuese.