Kanella, një erëz që sulmon viruset

Kanella, një erëz që sulmon viruset

09 December 2018 18:27

Një nga zgjidhjet natyrore për viruset është aroma e kanellës antimikrobiale, e cila ka fuqinë për të ndaluar rritjen dhe riprodhimin e baktereve, viruseve dhe kërpudhave.

Studimet tregojnë se ajo shpesh është më efektive se shumica e barnave.

Ekspertët në bazë të studimeve erdhën në përfundim se kanella është shumë e fuqishme kundër viruseve, pasi është në gjendje të ndalë zhvillimin e organizmave të rrezikshëm patogjen deri në 60 ditë, transmeton ksp.

Ata sugjerojnë ta vendosni kanellën në menynë e përditshme si një erëz në ëmbëlsira, gjellët e kripura dhe pijet frutore.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme