Lifestyle

Mjaltë dhe hithra, kura 3 javore për dhimbjet e kyçeve dhe kundër kollës

 

Hithra është një barishte e egër që ka shoqëruar tryezat shqiptare për shumë breza me rradhë.

Kjo bimë që i reziston të ftohtit, është një nga dhuratat më të mira që nëna Natyrë i ka dhuruar njerëzimit.