Lifestyle

Stresi ndikon në dhimbjen e qafës

Stresi ndikon në dhimbjen e qafës

Dhimbja e qafës është diçka e zakonshme tek një pjesë e madhe e njerëzve dhe shpesh, shumë prej nesh nuk e di arsyen që e shkakton.

Për këtë dhimbje ekzistojnë disa faktorë, mirëpo një ndër faktorët që është më pak i njohur është stresi, transmeton ksp.