Lifestyle

Kur preferohet të pihet kafja e mëngjesit

Kur preferohet të pihet kafja e mëngjesit

Efekti i kafesë është më i dukshëm nëse atë do ta pini rreth orës 10:00 të mëngjesit.

Gjatë kësaj kohe kafeina vepron në mënyrë më efikase në trupin tuaj, arrin të ju zgjojë më shumë dhe të ju jap më shumë energji, transmeton KP.