Lifestyle

Kafeja gjatë shtatzënisë rrit rrezikun e mbipeshës tek fëmijët

 

Gjatë shtatzënisë çdo grua është “viktimë” e dëshirave dhe e tekeve. Por që sot çdo grua shtatzënë duhet të heqë dorë nga kafeja gjatë kësaj periudhe.

Konsumimi i saj rrit rrezikun e mbipeshës tek fëmija. Nga një studim që është kryer nga qendra kërkimore franceze në Suedi u gjet lidhja mes kafesë dhe mbipeshës tek foshnjat.