Kuriozitet

Burri fatlum që e fitoi lotarinë dy herë brenda gjashtë muajsh

Descriptive Text

Një burrë nga Michigan ka fituar lotarinë në vlerë prej 110,000 dollarësh, për herë të dytë brenda gjashtë muajve.

Burri 59-vjeçar i Wayne County u tha zyrtarëve të Lotarisë së Michiganit se kishte blerë një biletë në një pompë derivatesh.

“Pasi fitova 110,000 dollarë në gusht, unë ndërrova numrat e mi”, tha lojtari. “I çova biletat e mia në dyqan për t'i kontrolluar dhe riluajtur. Nëpunësi skanoi biletat dhe më ktheu njërën dhe më tha: ‘Mendoj se fitove shumë!’ Mendova: 'Nuk ka asnjë mënyrë, nuk mund të jem aq me fat’. Kërkova numrat fitues dhe sigurisht që kisha fituar sërish! Nuk mund ta besoja. Fitimi është një bekim i madh”, ka thënë ai.

Fituesi tha se është ende duke menduar se si të shpenzojë çmimin e tij të dytë prej 110,000 dollarësh.

“Herën e parë që fitova munda të shlyeja të gjithë borxhin tim, tani mund të argëtohem! Nuk kam ende ndonjë plan të veçantë për paratë, kam në plan të rri duarkryq dhe thjesht t'i shikoj në bankën time”, tha ai.