Fustanet tradicionale të nusërisë nga e gjithë bota

Fustanet tradicionale të nusërisë nga e gjithë bota

15 shkurt 2017 15:16

Secilën femër, në çdo kontinent, para martesës e brengos çështja në lidhje me fustanin e nusërisë.

Në shumë vende, fustani martesor është një manifestim i trashëgimisë së çiftit, transmeton Koha.net. Ngjyra, silueta dhe detajet tjera janë të dizajnuara në përputhje me zakonet dhe besimet e tyre fetare.

Natyrisht, nuk ka dy nuse të njëjta, dhe traditat mund të variojnë nga rajoni, shkruan Business Insider.

Në vijim po ju paraqesim disa fotografi në të cilat shihet se si duken fustanet e nusërisë në vendet e botës.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme