Lëmsh

Amerikania fitoi lotarinë, rrëfen pse vendosi të luante

 

Një grua nga Kentucky luajti për herë të parë lotari dhe në fund rezultoi me 75.000 dollarë në xhirollogari.

Sipas Upit, Rebecca Napier vendosi të ndalonte në një nga dyqanet e Frankfortit dhe gjatë kohës zgjodhi një tiketë lotarie.