Lëmsh

Amerikani e bleu skulpturën për 39 dollarë, tash po e shet për 2000

 

Një burrë e bleu një skulpturë për 39.99 dollarë në një dyqan ushqimesh në Alabama të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, por tash ajo po nxirret në ankand për 2000 dollarë.

Upi ka shkruar se Shannon Manthey doli në dyqan dhe kur vuri re skulpturën e një luleje me degë manjole, e njohur që ishte vepër e Frank Flemingut dhe vendosi të blinte pasi edhe çmimi ishte tejet i ulët.