Lëmsh

Shqiptari në Nju Jork gjen portofolin plot dollarë dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka bërë një gjest që rrallë njerëzit e bëjnë, shkruan Illyria

Emigranti shqiptar Fisnik Daci, ishte duke ecur për në punë në pjesën e poshtme të qytetit të Nju Jorkut, kur ka gjetur në rrugë një portofol me disa karta krediti brenda dhe një shumë parash, si dhe një bllok me Cheqe.